logo

Dialyse in Drenthe


Op vakantie in Drenthe
Bent u dialysepatiënt en wilt u graag genieten van een onbezorgde vakantie in het prachtige Drenthe? Dialysekliniek Noord biedt u de mogelijkheid uw vakantie in de mooie provincie Drenthe te combineren met een uitstekende verzorging in een ervaren, gekwalificeerd dialysecentrum.

Kwaliteit en gastvrijheid staat voorop
Onze kliniek staat voor volwaardige dialysezorg waarbij de cliënt centraal staat. Kwaliteit is hier de standaard en gastvrijheid staat voorop. Aan de inrichting van de kliniek is veel aandacht besteed, warme kleuren en een houten vloer zorgen voor een vriendelijke en huiselijke omgeving.

Alle voorkomende behandelingsmethoden
In Dialysekliniek Noord zijn alle voorkomende behandelingsmethoden zoals HD, HF, HDF-online mogelijk. U wordt begeleid door gediplomeerde en ervaren dialyseverpleegkundigen, met gebruik van de modernste apparatuur. Lees meer over de criteria om te kunnen dialyseren tijdens uw vakantie bij Dialysekliniek Noord op de pagina de cliënt.

Makkelijk bereikbaar
Centraal gelegen aan de A28 is de kliniek voor iedereen goed bereikbaar. Een groot voordeel is de parkeermogelijkheid direct voor de deur. Kom genieten van een onbezorgde vakantie in het prachtige Drenthe!

U bent van harte welkom!
Heeft u vragen of wilt u alvast een vakantieplaats bij ons reserveren, neemt u gerust contact met ons secretariaat op! Wij hebben veel ervaring met het organiseren van vakantiedialyses en maken uw verblijf in Dialysekliniek Noord graag zo comfortabel en vertrouwd mogelijk voor u! Bel of mail ons gerust voor meer informatie of praktische vragen.

Stel uw vraag of meld u aan via het formulier.
Of bel ons op T 088 - 34 25 973