logo

Disclaimer


Informatie op deze website
Op onze website vindt u algemene informatie van en over Dialysekliniek Noord bv. en dialyse. Deze informatie is bestemd voor een breed publiek. De informatie op deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Aansprakelijkheid
Heeft u een gerichte (zorg) vraag dan vragen wij u contact op te nemen met ons om een afspraak in te plannen met één van onze zorgverleners. Dialysekliniek Noord doet er alles aan om u steeds correcte en actuele informatie aan te bieden. Dialysekliniek Noord kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade veroorzaakt door deze informatie. Het gebruik van deze website en alle andere (gelinkte) pagina’s en hun inhoud, gebeurt op eigen risico van de gebruiker, Dialysekliniek Noord aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

Auteursrechten
Alle afbeeldingen en gegevens op deze internetpagina’s, voor zover reproduceerbaar, zijn beschermd door auteursrechten of door andere eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Dialysekliniek Noord teksten of informatie van deze site te verspreiden, vermenigvuldigen of op andere wijze openbaar te maken. Voor toestemming kunt u contact opnemen via e-mailadres info@dialysekliniek.nl

Wijzigingen
Dialysekliniek Noord behoudt zich het recht om de inhoud van deze internetpagina’s zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. Dialysekliniek Noord kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.